Shetlanders in the pictureShetlanders in the picture

Elegance van de AmstelhofDat Shetlanders veel ingezet worden voor de fokkerij en keuringen wisten we al. Maar dat ze voor veel leden ook op andere vlakken heel veel betekenen, dat was wel een eigen pagina waard. Als gebruikspony, in de vrijheidsdressuur, als sportpony, familiepony, gezelschapsmaatje en zeker ook als vriend voor het leven. Dat laten de mooie verhalen hieronder van onze leden wel zien. Heb je ook iets leuks, ludieks of bijzonders te vertellen over jou en je Shetlander? Neem dan gerust contact op.

Ciska zeer succesvol in de topsport met haar shets 

Ciska van der Putten – Koomen vertelt ons uitgebreid over haar prachtige ervaringen met haar shetlanders in de sport! Ze rijdt fanatiek met haar Shetlandpony’s voor de wagen en dat doet ze zeer verdienstelijk. Klik hier om haar inspirerende verhaal te lezen. Meer informatie over Ciska en haar Shetlanders is te vinden op www.staldenci.nl

Een prachtig voorbeeld van hoe veelzijdig de shetlanders op vele vlakken kunnen zijn. Heel veel succes en plezier Ciska, met de verdere opleiding van de jeugd en het uitbrengen van je toppers. 

Strandplezier

Deze prachtige foto ontvingen we onlangs. Ans Konijn geniet hier met haar prachtige span schimmelruinen op het strand. Ans rijdt met haar zelf gefokte span Nesko & Vesko van de Dwarsweg. Dit betrouwbare duo is van alle markten thuis! Nesko is een goedgekeurde dekhengst geweest en samen met zijn broertje Vesko zijn ze Nederlands kampioen in het tuig. Wij wensen Ans nog veel veilige kilometers. Een indrukwekkende combinatie met veel bekijks.